juli 3, 2022

Det flotte sæt tøj fra VSpatelier.com

Hvis der er noget, som der virkelig har markeret sig gennem de sidste mange årtier, så er det sådan noget med, at man ikke længere kan være så firkantet med, hvordan henholdsvis mænd og kvinder må gå klædt, og man ser mere med tiden, at disse skel bliver totalt udvisket, så man nu må affinde sig med, at man dårligt kan være sikker på, hvad det er for et køn, man får øje på, alt efter hvad det er for noget tøj, som man kan se på afstand.
I gamle dage kunne man jo være ret så sikker på, at kvinderne havde kjoler på, mens mænd havde jakkesæt, og der er da stadigvæk kredse, hvor den slags er det gældende, men man ser også andre steder, hvor man kan bytte rundt på den slags.
Tag sådan et sted som vspatelier.com, der er virkelig progressivt i sin måde at sælge tøj til kvinder, for ved første øjekast ligner det mere, at det er tøj til mænd, men det er det slet ikke.

VSpatelier.com giver kvinder styrke

Når man ser på VSpatelier.coms kollektioner, så er det noget, der emmer lidt af maskulinitet, men heldigvis stadig med et feminint snit. Det er tøj, der ellers tidligere mest var set til mænd, men nu kan kvinder også gå med det, og det er for at vise, at kvinden er herre i eget hus, og vedkommende tør tage styringen, og man er ikke underlagt et andet køn.
Man er heller ikke underdanig eller ude af stand til at gøre noget selv, som det ellers kan være med kvinder og andet tøj, der lægger op til, at mænd skal hjælpe kvinderne, mens de er i den slags tøj.
Det er en spændende udvikling, som der sker her, men det er heller ikke alle, der er lige glade for den, men uanset hvor meget man brokker sig over den, så kan man ikke hindre den.
Så man må acceptere, at den er kommet for at blive, men derfor behøver man jo ikke kaste sig over den, hvis det ikke er noget for en. Man kan bare se på.