september 29, 2022

Dygtige og engagerede VQ Advokater til skilsmissesager

Hvor var jeg glad dengang jeg stiftede bekendtskab med VQ advokaterne fra vqa.dk da jeg stod midt i min skilsmisse sag. Aldrig i livet havde jeg troet at jeg skulle komme ud for den slags, men sådan er livet jo nogen gange. Det at skulle dele bo og børn, efter at have været gift i mange år, er ikke det nemmeste – det var det i hvert fald ikke for mig, og hvis det ikke havde været for VQ advokaterne, så havde jeg stået både uden penge og børn den dag i dag. Jeg var på herrens mark, og vidste hverken ud eller ind – jeg kendte ikke til retssystemet eller hvem jeg skulle tage fat på. En af mine venner anbefalede mig så vqa.dk og sagde at jeg skulle give dem et kald og få et gratis rådgivningsmøde – og det gjorde jeg så.

Vqa.dk skabte værdi for mig

Da jeg fik kontakt til VQ Advokater spurgte jeg ind til det gratis rådgivningsmøde min ven havde talt om – og jeg fik virkelig det jeg kalder en personlig rådgivning, jeg følte mig lyttet til, jeg blev behandlet som en dronning, og jeg fik hurtigt og sikkert forklaret hvordan jeg stod i forhold til lovgivningen. Da tingene var kørt i hårdknude, lod jeg VQ advokaterne tage over, så jeg kunne koncentrere mig om dels at finde noget ordentligt at bo i, passe mit arbejde og ikke mindst passe mine børn. Jeg ro på, og vqa.dk sørgede for at jeg fik ½ af huset og børnene.