september 29, 2022

Kender du en god massør?

Nogle gange skal man bruge en fysioterapeut, andre gange er det en Kiropraktor Aalborg for at være meget specifik, og andre gange er det, at man bare gerne vil have fat i en god massør.
Det kan være, man kender en med egen klinik, der også kommer ud, så man kan tage derhen, når man har brug for det, men hvis den er helt gal med kroppen, så kan man få vedkommende ud til en.
Som regel tager man ud til vedkommende med jævne mellemrum, selvom der ikke er noget decideret “galt” – for så kommer man der oftere – men det er også bare rart at få ordnet kroppen på den måde, så man også kan få løsnet op i skroget.
Og så er det jo også bare dejligt det med at få en massage, så man er villig til at betale for det – og der findes mange forskellige massagetyper, som man kan prøve af, og der er sikkert nogle, der er bedre for dig end andre, så du holder dig til dem, du kender, men du er heller ikke bleg for at prøve andre af, for man udvikler sig jo også som person med den slags.

En god massør skal man da bruge

Desuden lever vi også i en tid, hvor folk er hudsultne, fordi mange mennesker er singler, og de lever bag computerskærme, så der er ikke den samme fysiske kontakt med en fast partner, som man tidligere havde.
Det er jo en samfundsudvikling, men man skal så sandelig ikke undervurdere, hvor vigtigt det er for os mennesker, at man har noget fysisk kontakt, og det kan bare være sådan at holde om hinanden eller give hinanden et kram.
Så når man mangler sådan noget essentielt som et menneske, så kan det blive næsten livsnødvendigt, at man får fat i en massør, der kan give en den kropskontakt, som man mangler.
Så hvis du ikke allerede gør det, så kunne det være smart for dig at få fat i en massør, som du besøger tit – I kan ende med at få et nært forhold, hvor I taler sammen om mange ting.