august 15, 2022

Køb plakater af den slags, du søger

Det skorter ikke på, hvor man kan få plakater, og det er nok en kunstart, som der kommer til at være her længe, for det er på den måde, at man kan få nemme kopier af kendte værker, om det er de klassiske eller moderne, og så koster de plakater næsten ingenting, hvorfor man kan købe en masse af dem.
Man kan indramme dem, men man kan også bare smække dem direkte op på væggen med nogle tegnestifter eller en klat tape.
Men der er så også de gange, hvor man går efter den særlige plakat, som der sikkert har en masse brugsspor fra sig, og det er ikke for at give den et retro udseende: Det er simpelthen sådan, den ser ud.
For det er den sjældne plakat, som man efterhånden ikke ved, om den findes længere, da man kun har set billeder af den, og dem, der har hørt om den, fortæller om den i datid, som om den ikke er til at opdrives længere.
Dog håber man lidt på, som internettet vokser, at der er nogle, der opdager den plakat og fortæller om den – for så er man parat til at betale store summer for den.

Ingen skal tage den plakat fra dig før tid!

Du agter bestemt ikke at hænge den op, uden den er indrammet, og det bliver nok et særligt sted, den kommer op, hvor der ikke er for fugtigt, og hvor solen ikke kan afblege den.
I andre tilfælde kan det være en speciel slags filmplakater, som man går efter, hvor det kan være en bestemt årgang, til en bestemt slags film eller bare nogle særlige oplag, hvor der er nogle særlige kriterier, man går efter, før man gider købe den slags plakater.
Det er ens hobby at samle på den slags, og selvom andre måske ikke forstår det, så behøver de ikke at gøre det heller; for det er jo bare rart at have en hobby.
Med tiden kan man måske endda sælge dem med større overskud, så man kan høste nogle penge på dem. Så det er jo en slags investering.