september 29, 2022

Kontorstole i alle størrelser

Vi er en familie der er ved at indrette vore værelser i huset hvoraf et af værelserne består af et kontor, min mand er ikke den mindste mand og vi er derfor på udkig efter en xl kontorstol der kan bære hans vægt uden den går i stykker efter meget kort tid, vi har før handlet lidt for billige stole, det er så sidste gang vi har gjort det da de simpelthen ikke kunne holde til min mands vægt. Kontorstole fås jo heldigvis i mange forskellige farver, og jeg kunne godt selv tænke mig en kontorstol som kunne stå på sammen kontor som hvor min mand sidder, så vil vi kunne sidde sammen hver aften og arbejde sammen til sent ud på aften og efterfølgende måse kaste os over et spil på nettet, det er jo ergonomiske kontorstole fra et anerkendt brands så tænker ikke vi får ondt i ryggen af at sidde i dem så lang tis ad gangen, jeg har kigget i et sort og varieret sortiment og må godt nok sige udvalget er stort, men tænker det nok vil være bedst hvis jeg køre en tur ned forbi deres butik og får den helt rigtige og personlige rådgivning fra deres søde medarbejdere der altid levere en fantastisk service når man handler hos dem. Jeg har besluttet min kontorstol bliver en rød en af slagsen, og min mands bliver købt hjem i sort med et ryglæn i grønt, kunne da se lidt sjovt ud, samt det giver lidt kulør på værelset.