september 29, 2022

Lovlig Weed og skunk

Det er varmt, minderne kører tilbage i tiden, hvor vi løb barfodet rundt og legede blomsterbørn i Hippietiden, og her var det ikke helt ualmindeligt at vi lige sluttede dagen med en joint nede ved stranden, samtidig med at vi så solen gå ned. Dengang var det for at få sig en rus eller et grineflip, men så blev det forbudt, da det euforiserende stof THC var vanedannende og skadeligt for hjernen. Nu er det så igen blevet lovligt at købe lovlig hash, og endda på nettet, så det er nemt at skaffe sig – det gode er at man har fjernet det farlige stof THC, så der kun er de gode effekter tilbage i topskuddene som man så sælger.

Jeg fik noget lovlig Weed hjem, jeg skulle lige se hvordan effekten var efter man havde fjernet det euforiserende stof THC, og om det ville have den effekt som jeg ønskede. Før i tiden røg jeg det i en joint, men nu drikker jeg det som the eller bager småkager af det. Mange bruger den lovlige skunk frem for den lovlige hash eller lovlige Weed, og det er selvfølgelig en smagssag hvad det er man er til og hvilken effekt det er man har behov for i forhold til sine skavanker.
Jeg får stadig spørgsmålet, Er Hash lovligt, og det kan jeg godt forstå at man lige spørger om, for jeg tror at man skal have fulgt med, for at vide at man har fjernet THC fra de forskellige topskud, og at det på den måde er blevet lovligt – mange ved at cannabis olie er lovligt, men det er ikke alle der ved at topskuddene også er blevet det.
Jeg vil sige at alle der lider af et eller andet, undersøg om der er en af cannabis planterne der har den effekt man har brug for, og så anvend frem for de kemiske piller vi får for smerter eller søvnproblemer hos lægen – de har alle diverse bivirkninger, og jeg har ikke indtil nu haft nogen bivirkninger af at anvende den lovlige hash, Weed eller skunk.