september 29, 2022

Nikopouches informerer om LYFT / VELO

Det er altid dejligt at blive informeret, når der er noget der skifter navn, som man ofte køber – det syntes jeg i hvert fald det er. Nu har jeg brugt LYFT gennem et stykke tid, og så her for nyligt hvor jeg skulle til at bestille noget LYFT, stod der at produktet havde skiftet navn til VELO. Det rygtes hurtigt blandt de unge, og da jeg fortalte det til nogen ved en fest, sagde de at det vidste de da allerede. Nå, men jeg fik da bestilt mit LYFT / VELO Ice cool, og jeg fik det snus jeg plejede at bruge. Jeg kunne forstå på den unge person jeg var i selskab med, at det åbenbart bruges i de helt unge aldersgrupper også, men i mit univers er det nok også meget bedre end at begynde at ryge cigaretter eller pibe og indhalere røgen ned i lungerne.

LYFT / VELO hvid snus

Jeg plejer at købe mit LYFT hos Nikopouches, der er ikke lang ekspeditions og leverings tid, så jeg har stort set min snus dagen efter. Det er nu sjovt at vide at jeg med min alder går og gør det samme som de unge mennesker, så føler jeg mig helt ung igen. Et eller andet sted er det da en god udvikling at så sin nikotin på en anden måde end at indhalere røg ned i sine lunger – for mig har det været godt da min astma ikke lige havde det så godt af røgen, og sygehuset sagde jeg skulle stoppe med at ryge.