juli 3, 2022

Parkeringshus i København

Står du og skal på vej til København, så kan vi varm anbefale en af vores mange parkeringshuse i hjertet af skønne København. Hvis du blot søger på Parkeringshus københavn vil du kunne se vi har til huse i Adelgade, borgergade p-hus samt Landgreven p-hus. Det ligger så utroligt centralt at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle tænke på at tag offentlige transport rundt da du har det hele lige rundt om hjørnet.

Det er store parkeringshuse vi har og der er plads til over 640 p-pladser, så du skal ikke være i usikker på om vi har en plads til dig, hvis vejen skulle komme forbi en af vores huse.

Er du ikke den der går med kontanter på lommen, så har vi lavet en abonnement mulighed man kan benytte sig af hos os, på den måde undgår du når du kommer frem til hjertes by at skulle tænke på om du har huske penge, kreditkort og du blot sætter din bil og nyder byen imens vi passer godt på din bil. Sidst da vi selv var i København benyttede vi det p-hus ved Landgreven, udover vi kunne sikkert kunne parkere vores bil, havde vi også muligheden for at få den vasket imens vi gik rundt i byen og da vi kom tilbage om aften stod vores bil ren og lige til at sætte sig ind i som var det en ny bil, en sådan en oplevelse skal man onde sig selv hvis man skal til København.